vineri, 8 martie 2013

Pentru Doamne


Da, a venit 8 Martie.
Mamele azi nu duc copiii la gradi sau la scoala, nu fac de mancare, nici curatenie, nu spala, nu calca, nici macar nu hranesc catelul. Azi mamele stau in pat pana tarziu, beau cafeaua facuta de sot, copiii se spala singuri pe dinti si ii pregatesc micul dejun.
Azi mami merge la shopping...singura, la salon, la cafenea. Toti soferii ii zambesc si ii dau prioritate. Seara se intalneste cu fetele in oras. Aceleasi prietene care ca si ea, astazi au fost rasfatate de toata lumea. Se distreaza pana tarziu si apoi pleaca spre casa. Acolo normal ca le asteapta sotul proaspat ras, parfumat si ferchezuit. Stiti ce urmeaza....
Ati ras sau ati zambit...sau ati zis "yeah right". Ma gandeam eu.
Totusi, daca nu v-ati binedispus citind, pentru ca stiu ca v-ati dat seama ca a fost un pamflet, simtiti-va libere sa o faceti acum.
La multi ani, Doamnelor!












 Asta e cu dedicatie pentru toate Doamnele care gradinaresc(da, despre voi e vorba). Astazi va doresc sa adoptati aceasta tinuta:

 Cine prefera lalelele? Nu sariti toate....












3 comentarii:

  1. Moaaa...ala cu lalelele e ceva de jocurile olimpice.
    Pai ce sa fac eu cu el, ca sunt deja in spagat de la dat cu sapa? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. martisoare dacice se poarta acum =stindardul DACchipdecebal..zeita daca..perechea ginditoare..kosonii..bratarii dacice din aur...pasarea Turdas..

    RăspundețiȘtergere